Readings/Coaching

Reading

Ik stem af op jouw energie en vertel wat voor informatie ik binnenkrijg. Ook krijg ik informatie en beelden te zien over jouw toekomst op het gebied van werk, relaties en eventueel woongebied. Daarnaast kunnen er mooie boodschappen binnenkomen van overledenen.

Tot slot geef ik advies over het hier en nu en hoe je het geluk kunt vinden bij jezelf. Tijdens de reading kan ik ook foto's lezen en kun je vragen stellen.

Een reading via What's app video, Face-time of Microsoft Teams is ook mogelijk. 


Holistische Therapie/Coaching

Als holistisch gezinstherapeut & coach werk ik met visualisaties en NLP opstellingen. 

 

Mijn doel is om mensen ondersteuning te geven waarmee zij zichzelf en eventuele kinderen beter kunnen begrijpen. Je leert op een eerlijke manier naar jezelf kijken zonder oordelen.

 

Er wordt gekeken welke emotie of blokkade achter het probleem zit en wanneer deze is ontstaan. Zodra dit duidelijk is worden er affirmaties en visualisaties uitgevoerd om het probleem los te laten en dit te vervangen met het gewenst gevoel. 

 

Problemen kunnen op deze manier zeer efficiënt verholpen worden. 

 

Als je moeite hebt met keuzes maken of vastloopt in jouw werk of privé situatie kunnen we door middel van een NLP opstelling inzichten krijgen over de huidige situatie en de gewenste situatie.