Diensten

Reading

Ik stem af op jouw energie en vertel wat voor informatie ik binnenkrijg. Ook krijg ik informatie en beelden te zien over jouw toekomst op het gebied van werk, relaties en eventueel woongebied. Daarnaast kunnen er mooie boodschappen binnenkomen van overledenen.

Tot slot geef ik advies over het hier en nu en hoe je je geluk kunt vinden bij jezelf. Tijdens de reading kan ik ook foto's lezen en kun je vragen stellen.

Een reading per email is ook mogelijk op aanvraag.  


Coaching

Als coach werk ik met de erkende methodiek de "Reversie Methode" ontwikkeld door Sylvia Leegwater. 

 

Mijn doel is om mensen ondersteuning te geven waarmee zij zichzelf en eventuele kinderen beter kunnen begrijpen. Je leert op een eerlijke manier naar jezelf kijken zonder oordelen.

 

Door middel van kinesiologie (spierspanningstesten) wordt er gemeten waar de oorzaak van het probleem vandaag komt. Het is ook mogelijk om problemen van kinderen via de ouder te verhelpen. Er wordt gekeken welke emotie of blokkade achter het probleem zit en wanneer deze is ontstaan. Zodra dit duidelijk is worden er affirmaties en visualisaties uitgevoerd om het probleem los te laten en dit te vervangen met het gewenst gevoel. 

 

Problemen kunnen op deze manier zeer efficiënt verholpen worden. 


Healing

Door middel van een healing haal ik eventuele blokkades/negatieve energieën bij volwassenen en kinderen weg die in jouw energie aanwezig zijn. 

 

Een healing zorgt ervoor dat je meer energie krijgt, je lijf gaat beter stromen en je voelt je lichter. Onverklaarbare pijnklachten kunnen door een healing minder worden of zelfs verdwijnen. Contact

Adres: Tongerloseweg 31, 5963 NR HEGELSOM 

06 23346407 // contact@angelabartonmedium.nl