Ervaringen van cliënten.

8-1-2019
Angela zag mijn overleden partner
bij een van mijn familieleden.(zonder
dat ze ook maar iets van zijn bestaan 
afwist). Ze beschreef precies hoe hij er
uit zag en vrijwel letterlijk wat hij
en ik ooit besproken hadden. 
Mijn dankbaarheid is enorm en
ik ben zo blij.
Van Betty

 

5-9-2017

Ongeveer twee jaar geleden kwam Angela bij mij op bezoek voor een reading. Mijn moeder is overleden toen ik 15 jaar was en vanaf die tijd voelde ik altijd een enorme boosheid naar haar toe.

 

Tijdens de reading zag Angela mijn moeder achter mij, ze kon haar karakter precies omschrijven en gaf mooie boodschappen door van mijn moeder. Ook kreeg ze de naam van mijn vader door.

 

Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren, dat ik zelfs een boek heb geschreven waar mijn ervaring met Angela ook in staan terugkomen.

 

Liefs, Jasna uit 's-Hertogenbosch

2-4-2017

Vorig jaar augustus 2016 kwam ik bij Angela voor een healing, vanwege pijnklachten in mijn handpalmen. Mijn handen waren overbelast.

 

Angela heeft mij behandeld met de energie van haar handen. Haar handen worden heel warm en dat was een prettige ervaring. Het voelde meteen als een verlichting.

 

Na de healing was de pijn 80% minder en na twee dagen was de pijn helemaal weg.

 

Als ik pijnklachten heb dan maak ik een afspraak bij Angela. Ik heb inmiddels diverse healings gehad bij Angela met positief resultaat.

 

Met vriendelijke groet,

Mevr. van den Berk uit Beek en Donk

 

 

15-01-2017

Ik wil mijn verhaal met jullie delen. Mijn dochter van toen 8 jaar had heel vaak last van buikpijn. Soms zo erg dat ze niet naar school kon. We zijn toen via de huisarts in het ziekenhuis terecht gekomen. Het gevolg hiervan was het ene onderzoek na het andere onderzoek, hier is vervolgens niets uitgekomen, terwijl ze nog steeds klachten had. Toen kwam mijn verhaal bij Angela terecht. Ze wist meteen wat er aan de hand was bij mijn dochter. Toen kreeg ik te horen dat mijn dochter heldervoelend is. Ze trekt alles aan wat anderen doen en willen. Ze wil alles doen voor anderen ten koste van haarzelf. Ze zag aura's wat goed ging als het een paar mensen waren, maar als er teveel mensen waren had ze er last van zoals in de klas of bij een braderie. Ik dacht steeds dat ze zich aanstelde, omdat ik gewoon dacht dat zij een braderie saai vond. Nu ik weet wat ze heeft kan ik veel dingen verklaren en heb ik geleerd hoe ik ermee om kan gaan. Dit al na een aantal gesprekken met Angela. Zo raar dat mijn dochter niks tegen mij heeft verteld wat ze ziet en voelt, maar wel tegen Angela. Nu weet mijn dochter dat ik haar niet raar vind ofzo en kan ze ook met mij erover praten. Zij en ik hebben er mee om weten te gaan en nu gaat het heel erg goed! Ze heeft eigenlijk nooit meer buikpijn. Super fijn! Als ik dit van te voren had geweten dan hadden waren al die onderzoeken in het ziekenhuis niet nodig geweest, maar dat is achteraf. Je moet vooruit kijken en nu gaat het super goed met mijn dochter.

 

Bedankt, Angela!


Contact

Adres: Tongerloseweg 31, 5963 NR HEGELSOM 

06 23346407 // contact@angelabartonmedium.nl