Ervaringen van cliënten.

8-1-2019
Angela zag mijn overleden partner
bij een van mijn familieleden.(zonder dat ze ook maar iets van zijn bestaan afwist). Ze beschreef precies hoe hij eruit zag en vrijwel letterlijk wat hij en ik ooit besproken hadden. 
Mijn dankbaarheid is enorm en
ik ben zo blij.
Van Betty

 

5-9-2017

Ongeveer twee jaar geleden kwam Angela bij mij op bezoek voor een reading. Mijn moeder is overleden toen ik 15 jaar was en vanaf die tijd voelde ik altijd een enorme boosheid naar haar toe.

 

Tijdens de reading zag Angela mijn moeder achter mij, ze kon haar karakter precies omschrijven en gaf mooie boodschappen door van mijn moeder. Ook kreeg ze de naam van mijn vader door.

 

Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren, dat ik zelfs een boek heb geschreven waar mijn ervaring met Angela ook in staan terugkomen.

 

Liefs, Jasna uit 's-Hertogenbosch

8 april 2020

Bij deze wil ik graag mijn ervaringen delen die ik onlangs met Angela heb meegemaakt als medium. Ik had geen idee wat te verwachten, Angela had me aangegeven dat ik zelf contact kon maken met mijn overleden moeder en zij heeft me iets geleerd wat ik nooit had verwacht dat ik dat zou kunnen. Zij liet mij echt contact maken met mijn moeder en op alle vragen die ik haar stelde ging mijn hoofd van boven naar beneden (antwoord ja) of van links naar rechts (antwoord nee) en dit ging automatisch, ik had hier geen invloed op waarop ik zelf met mijn moeder in contact stond. Dit maakt het ontzettend persoonlijk en ze voelde heel dichtbij. Ik heb haar ook kunnen zeggen wat ik nog wilde en het voelde alsof ze het allemaal heeft meegekregen dus ook voor afsluiting is dit een mooie gelegenheid. Angela kan je op vele manieren helpen en ik zou haar aan iedereen aanbevelen 🙌

 

Groetjes Patty Boers

15-1-2017 

Ik wil mijn verhaal met jullie delen. Mijn dochter van toen 8 jaar had heel vaak last van buikpijn. Soms zo erg dat ze niet naar school kon. We zijn toen via de huisarts in het ziekenhuis terecht gekomen. 

Het gevolg hiervan was het ene onderzoek na het andere onderzoek, hier is vervolgens niets uitgekomen, terwijl ze nog steeds klachten had.

 

Toen kwam mijn verhaal bij Angela terecht. Ze wist meteen wat er aan de hand was bij mijn dochter. Toen kreeg ik te horen dat mijn dochter helder voelend is. Ze trekt alles aan wat anderen doen en willen. Ze wil alles doen voor anderen ten koste van haarzelf. Ze zag aura's wat goed ging als het een paar mensen waren, maar als er teveel mensen waren had ze er last van zoals in de klas of bij een braderie. Ik dacht steeds dat ze zich aanstelde, omdat ik gewoon dacht dat zij een braderie saai vond. Nu ik weet wat ze heeft kan ik veel dingen verklaren en heb ik geleerd hoe ik ermee om kan gaan. Dit al na een aantal gesprekken met Angela.

 

Zo raar dat mijn dochter niks tegen mij heeft verteld wat ze ziet en voelt, maar wel tegen Angela. Nu weet mijn dochter dat ik haar niet raar vind ofzo en kan ze ook met mij erover praten. Zij en ik hebben er mee om weten te gaan en nu gaat het heel erg goed! Ze heeft eigenlijk nooit meer buikpijn. Super fijn! Als ik dit van te voren had geweten dan hadden waren al die onderzoeken in het ziekenhuis niet nodig geweest, maar dat is achteraf. Je moet vooruit kijken en nu gaat het super goed met mijn dochter.

 

Bedankt, Angela 

 


2/1/2020
Ik heb bij Angela nu al 2 x maal een foto reading vanop afstand laten doen (ik woon zelf in België in de Provincie Vlaams Brabant) eentje over mijzelf en eentje over mijn overleden ouders.
Ik was benieuwd naar het resultaat.
En dit resultaat kwam er snel. 
Zij heeft een heel opmerkelijke gave om vanop afstand naar je binnen kant te kijken en die dan heel goed te beschrijven met de juiste (positieve en warme) woorden. 
Ze beschrijft precies hoe je eigenlijk bent van binnen en heeft dit helemaal juist. Zij geeft ook heel goed advies.
Even opmerkelijk is haar gave om de boodschappen door te geven vanwege mijn ouders. 
Dit alles weer met lieve en warme woorden.
Je voelt direct aan dat zij een heel lieve dame is. 
Zij is heel communicatief, stelt je meteen gerust en volgt zeer goed alles op.  
Oprechte dank !
Zeer tevreden !
Vriendelijke groeten,
Steven De Vleeschauwer (vanuit België)