Mijn verhaal

Vanaf mijn jeugd was ik al heel gevoelig en voelde ik me anders als anderen. Ik droomde veel en zag vreemde dingen. Het begon met vreemde beesten in mijn bed die ik met open ogen zag en na 5 minuten weer verdwenen. Ik was erg angstig en voelde ook negatieve energieën in ruimtes, maar snapte toen niet waarom ik dit voelde. Het viel me ook op dat er heel vaak lampen gingen knipperen terwijl ik in een ruimte was.

 

Rond mijn 35ste begon ik steeds meer open te staan voor mijn spirituele gave en zag steeds vaker beelden van anderen en overledenen. Het begon met familieleden en vrienden en daarna mensen die ik niet kende. Ik zag beelden van personen als een soort filmpje wat werd afgedraaid. Ik kon de omgeving en de mensen precies omschrijven. Nu was natuurlijk de vraag "klopt dit wel wat ik allemaal zie"? Na diverse readings te hebben gegeven werd het steeds duidelijker en kreeg ik overal van mensen bevestiging dat het tot in details klopte wat ik had gezien. 

 

Om op een professionele manier hiermee te leren omgaan, ben ik in 2015 een opleiding gaan volgen voor "Spirituele ontwikkeling". Daarnaast heb ik in 2016 opleiding gevolgd voor "Erkende Gezins- en Kindercoach" om de oorzaak van problemen en klachten te herkennen en mensen hiermee te kunnen helpen. 

 

Mijn doel is om mensen te helpen dichter bij hun gevoel en intuïtie te komen. Ik laat mensen graag voelen hoe ze met zichzelf en eventuele overleden dierbaren in verbinding kunnen komen. Inmiddels heb ik veel mensen kunnen helpen en krijg ik veel positieve reacties van cliënten die zijn geweest voor een reading en/of coaching. Ik geef ik ook groepstrainingen intuïtieve mediumschap