Recensies

Retreat 2023/2024, Readings & Mediumschapstraining

,,

Het waren zinvolle, leerzame, emotionele, warm volle dagen.

Het is een aanrader om het een keer te ervaren.

-

Rosalie Verstegen

 

,,

Super fijne dagen mee gemaakt. Angela is een heel mooi lief persoon die je op je gemak stelt, is professioneel weet waar ze je mee kan helpen. Het was en super mooie ervaring om mee te maken, in een hele mooie omgeving. Het was allemaal goed verzorgd. Heel veel inzichten gekregen.

Diana Meijer 

,,

Het was fantastisch! Sinds ik thuis ben zit ik in een bubbel van energie, ideeën en kan af en toe wel huilen van geluk! Ik geniet van mezelf en mijn partner. Ik kan niet wachten om verder te groeien! 

 

 


,,

Zij liet mij echt contact maken met mijn moeder en op alle vragen die ik haar stelde ging mijn hoofd van boven naar beneden (antwoord ja) of van links naar rechts (antwoord nee) en dit ging automatisch, ik had hier geen invloed op waarop ik zelf met mijn moeder in contact stond. Dit maakt het ontzettend persoonlijk en ze voelde heel dichtbij. Ik heb haar ook kunnen zeggen wat ik nog wilde en het voelde alsof ze het allemaal heeft meegekregen dus ook voor afsluiting is dit een mooie gelegenheid. Angela kan je op vele manieren helpen en ik zou haar aan iedereen aanbevelen 🙌

Patty Boers 

,,

Voor mij was de Mediumschapstraining een mooi momentje voor mezelf om op een fijne manier met spiritualiteit bezig te zijn. En tevens om met mensen in contact te komen die dezelfde interesse hebben.

 

Ook heeft het me inzichten over mezelf gegeven en de bevestiging dat ik aanleg heb om hiermee verder te gaan. Daar ben ik Angela dankbaar voor!

,,

Ze beschrijft precies hoe je eigenlijk bent van binnen en heeft dit helemaal juist. Zij geeft ook heel goed advies.
Even opmerkelijk is haar gave om de boodschappen door te geven vanwege mijn overleden ouders. 

Dit alles weer met lieve en warme woorden.

Zeer tevreden! 

-

Steven de Vleeschouwer (België) 

,, 

Angela zag mijn overleden partner

bij een van mijn familieleden.(zonder dat ze ook maar iets van zijn bestaan afwist). Ze beschreef precies hoe hij eruit zag en vrijwel letterlijk wat hij en ik ooit besproken hadden. 
Mijn dankbaarheid is enorm en
ik ben zo blij.
Betty (Engeland) 

,,

Ik wil mijn verhaal met jullie delen. Mijn dochter van toen 8 jaar had heel vaak last van buikpijn. Soms zo erg dat ze niet naar school kon. We zijn toen via de huisarts in het ziekenhuis terecht gekomen. 

Het gevolg hiervan was het ene onderzoek na het andere onderzoek, hier is vervolgens niets uitgekomen, terwijl ze nog steeds klachten had.

 

Toen kwam mijn verhaal bij Angela terecht. Ze wist meteen wat er aan de hand was bij mijn dochter. Toen kreeg ik te horen dat mijn dochter helder voelend is. Ze trekt alles aan wat anderen doen en willen. Ze wil alles doen voor anderen ten koste van haarzelf. Ze zag aura's wat goed ging als het een paar mensen waren, maar als er teveel mensen waren had ze er last van zoals in de klas of bij een braderie. Ik dacht steeds dat ze zich aanstelde, omdat ik gewoon dacht dat zij een braderie saai vond. Nu ik weet wat ze heeft kan ik veel dingen verklaren en heb ik geleerd hoe ik ermee om kan gaan. Dit al na een aantal gesprekken met Angela.

 

Zo raar dat mijn dochter niks tegen mij heeft verteld wat ze ziet en voelt, maar wel tegen Angela. Nu weet mijn dochter dat ik haar niet raar vind ofzo en kan ze ook met mij erover praten. Zij en ik hebben er mee om weten te gaan en nu gaat het heel erg goed! Ze heeft eigenlijk nooit meer buikpijn. Super fijn! Als ik dit van te voren had geweten dan hadden waren al die onderzoeken in het ziekenhuis niet nodig geweest, maar dat is achteraf. Je moet vooruit kijken en nu gaat het super goed met mijn dochter.

 

Bedankt, Angela